اخبار ویژه

حضور شرکت فولاد خوزستان در دومین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی

به گزارش ملت‌اصیل؛ به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، این رویداد در قالب سه همایش متوالی سالانه از جمله: چهاردهمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران با نگاهی به بازار، ششمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنایع فلزات غیر آهنی ایران و فناوری‌های وابسته با نگاهی به تولید […]

اشتراک گذاری
۰۵ خرداد ۱۴۰۳
76 بازدید
کد مطلب : 3965

به گزارش ملت‌اصیل؛ به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، این رویداد در قالب سه همایش متوالی سالانه از جمله: چهاردهمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران با نگاهی به بازار، ششمین همایش و نمایشگاه چشم انداز صنایع فلزات غیر آهنی ایران و فناوری‌های وابسته با نگاهی به تولید و بازار و سومین همایش و نمایشگاه معدن‌کاری دیجیتال برگزار شد.
رویداد یادشده، ۳۰ اردیبهشت‌ماه آغاز و تا ۳ خردادماه ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های هتل المپیک تهران از ساعت ۹ الی ۱۷ برگزار شد.

سورنا ستاری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: نوآوری حوزه معدن، دروازه‌ای برای عبور از سنت است. زمانی نه چندان دور بود که برای ارتباط با نامه و تلفن همگانی ارتباط گرفته می‌شد.

وی افزود: ما نسلی هستیم که در زمان ما، تحولات تکنولوژی با سرعت اتفاق می‌افتد.
در حوزه معدن، چند سالی است که ‌بخش خصوصی ورود کرده و بخش زیاد آن در اختیار دولت است. امروزه شناخت کانی‌ها با استفاده از تکنولوژی در تشخیص خلوص آن‌ها انجام می‌شود.

ستاری اظهار داشت: نمونه کارهایی که در ایران شده است، توسعه فناوری اکتشافی است که قابلیت بررسی در عمق ۲۰۰ الی ۳۰۰ متر در عمق زمین را به شما می‌دهد. اکتشاف زیرسطحی یکی از الزامات کشور است. در شرکت‌های کوچک، توانایی بررسی سطح کانی‌ها در اعماق وجود دارد. بسیاری از جنس‌های سنگ طلا در کشور هنوز شناخته نشده و به‌کارگیری نشده است. امروزه دانش تشخیص طلای سولفید و اکسید وجود دارد.

وی افزود: در حوزه فولاد دو مشکل باطله در معدن و شرکت و هماتیت وجود دارد. البته دانش بازیافت این دو در کشور وجود دارد.
تحقیق و توسعه در حوزه معدن بسیار اهمیت دارد. امروزه بازچرخانی پساب در صنعت، اهمیت فراوانی دارد.

ستاری گفت: ساختار نظارتی همواره از حرکت برای بخش خصوصی پیشگیری می‌کند. قابلیت‌های قانون جهش در دانش‌بنیان، سرمایه گذاری در صندوق‌های CBC است. همکاری نزدیک و تعاملی بخش دولتی و حاکمیتی و بخش خصوصی برای توسعه معدنی کشور ضروری است.

وی در ادامه اظهار داشت: برخی راه‌حل‌ها در این تعامل، حنایت از شکل‌گیری صندوق‌های خطرپذیر شرکتی، ایجاد شبکه تبادل فناوری، راه‌اندازی صندوق‌های توسعه و فن‌آوری است.

محمد امیر منتخب مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در روز دوم نمایشگاه معدن و صنایع معدنی با حضور در غرفه فولاد خوزستان گفت: حضور در نمایشگاه‌های صنعتی، ظرفیت یک مجموعه را نشان می‌دهد.

وی افزود: شرکت فولاد خوزستان با حضور در دومین‌ رویداد جامع معدن و صنایع معدنی، در ارائه محصول به پایین دست زنجیره و تامین مواد اولیه از ابتدای زنجیره تولید فولاد با دعوت از تامین کنندگان و مشتریان، توان خود را به نمایش گذاشت.

امیر در ادامه اظهار داشت: این نمایشگاه فرصتی مناسبی برای ارائه توان و ظرفیت مهندسان و کارکنان کشور به صنعتگران و معدن کاران داخلی و خارج از کشور است.

گزارش خبرنگار ما حاکی است، در روز سوم این نمایشگاه، با حضور سروش فولادچی از مدیران دنیای اقتصاد در غرفه فولاد خوزستان، تندیس دومین رویداد جامع معدن و صنایع معدنی به این شرکت اعطا شد.

گفتنی است، غرفه نمایشگاهی شرکت فولاد خوزستان در رویداد یادشده از ۳۰ اردیبهشت‌ماه الی ۳ خردادماه ۱۴۰۳ در سالن A8 هتل المپیک تهران پذیرای بازدیدکنندگان بود.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.