چالش های اهواز پایان ندارد / درخواست از رئیس جمهور برای التیام زخم
سید محسن موسوی زاده عضو شورای شهر اهواز در گفتگو با خبرنگار مهر بیان میکند: بابت اینکه رئیسجمهور بعد از روی کار آمدن دولت خود استان خوزستان را به عنوان اولین مقصد سفر استانی تعیین و استاندار را با عنوان ویژه انتخاب کردند، تقدیر میکنیم ولی در باب شهرداری اهواز و خدمات زیرساختی آن در سفر قبلی چیز قابل توجهی عاید اهواز و حوزه شهرداری آن نشد.
سید محسن موسوی زاده ادامه میدهد: با توجه به گستردگی اهواز، دومین کلانشهر بزرگ کشور از لحاظ سرزمینی، دومین کلانشهر از لحاظ حاشیه نشینی و همچنین اولین کلانشهر از لحاظ وجود مناطق کمبرخوردار و کمتر توسعهیافته از ریاستجمهوری انتظار ویژهای داریم که در این سفر نسبت به موضوعات کلانشهر اهواز توجه خاصی داشته و همچنین بودجهای خاص و قابل توجه برای آن در نظر بگیرند؛ با وجود کمبودها و مشکلات زیرساختی موجود در اهواز به هیچ وجه بودجه شهرداری و دیگر ادارات در اهواز پاسخگوی رفع مشکلات عدیده آن نیستند.
وی درخواست کرد: تخصیص بودجه برای ایجاد زیرساختهای لازم شهری در مناطق محروم غرب جاده اهواز – خرمشهر (از ملاشیه تا عین دو)، تخصیص بودجه کافی به منظور تأمین منازل مسکونی استاندارد برای ساکنان منازل غیر ایمن منطقه منبعآب، چهارصد دستگاه و حصیرآباد و همچنین تخصیص بودجه برای راهاندازی مجدد قطار شهری و جبران کم کاریهای دولتهای قبل در تخصیص ۵۰ درصد سهم خود به پروژه قطار شهری را از رئیسجمهور برای دور دوم سفر به خوزستان خواستار هستیم.
عضو شورای شهر اهواز یادآور میشود: تخصیص بودجه مکفی برای تکمیل رینگ کمربندی اهواز، اجبار و الزام شرکتها و صنایع خوزستان به تکمیل کمربند سبز شهر اهواز، تخصیص بودجه برای باز زنده سازی ساحل کارون و همچنین تکلیف شرکتهای صنعتی در انجام تعهدات در پرداخت سهم مسئولیتهای اجتماعی خود نیز از دیگر درخواستها برای سفر ریاستجمهوری به خوزستان است.
*🔻تخصیص کامل سهم نفت به شهرها*
موسوی زاده تصریح میکند: تخصیص کامل سه درصد سهم نفت به مناطق نفتخیز و اجرایی و عملیاتی شدن آن، کمک نقدی برای بازسازی ناوگان حمل ونقل عمومی (تأمین اتوبوس، ون و تاکسی شهری)، تسریع در تعیین خطوط مرزی شهر اهواز از کوتعبدالله و مهمتر از آن جبران کمبودها، کاستیها و عقبماندگی شهر کوت عبدالله بعد از جدایی از اهواز و همچنین الزام وزارت نفت به محدود کردن فضاهای خالی خود در شهر که شهر را به شکل بی قوارهای به جزایر جدا از هم تقسیم کرده از دیگر درخواستهای مورد مطالبه از ریاستجمهوری است.
وی میگوید: با توجه به اینکه اهواز به عنوان دروازه تشیع کشور و همچنین پایتخت دفاع مقدس کشور بوده، یک سوم جمعیت استان را در خود جای داده و به تمام استان و استانهای مجاور خدمات ارائه میدهد و مهمتر از همه با وجود گذشت ٣٤ سال از جنگ تاکنون مشکلات جنگ را به دوش خود میکشد و همچنین کم توجهی دولتهای بعد از جنگ به شهر اهواز مسئولیت دولت فعلی را چند برابر کرده تا به طور خاص و ویژه مشکلات این کلانشهر که از کلانشهری فقط مصداق سرزمینی آن را یدک میکشد، برطرف کند.
موسوی زاده میافزاید: تأمین بودجه سنددار کردن منازل مسکونی مردمی که منازلشان سالها فاقد سند بوده و آمار آن هم حدود یک سوم جمعیت اهواز است از دیگر خواستههای ما از رئیس جمهور است.
به گزارش خبرنگار مهر، ساخت بیمارستان و درمانگاه تخصصی ریه یکی از نیازهای خوزستان به ویژه اهواز است؛ همچنین نظارت بیشتر بر صنایع برای حرکت به سمت صنایع سبز و توجه به انجام فعالیتهای لازم در راستای احترام به محیطزیست از دیگر پیشنهادات است.
اجرای پروژه شبکه جامع فاضلاب اهواز با نظارت برون استانی برای پیشگیری از قصورات احتمالی متولیان امر در استان نیز از دیگر راهکارهای پیشنهادی برای رفع معضلات این بخش است.
مشکلات کلانشهر اهواز بسیار زیاد هستند و برای هر کدام از آنها باید کارگروهی متشکل از افراد متخصص تشکیل و راهکارهای علمی و کارشناسی برای رفع آنها اجرایی شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.