تجمع اعتراضی کشاورزان الحایی/ اراضی زراعی زیر آب رفتند
به گزارش ملت اصیل، پس از باران اخیر، زمینهای کشاورزی در منطقه الحایی از توابع شهرستان اهواز بشدت آسیب دید و تمام زراعت پاییزی (گندم) خود را در کمال ناباوری از بین رفت اما تاکنون دو سازمان جهاد کشاورزی و سازمان آب و برق به عنوان متولیان امر اهمیتی برای این امر قائل نشده و […]
به گزارش ملت اصیل، پس از باران اخیر، زمینهای کشاورزی در منطقه الحایی از توابع شهرستان اهواز بشدت آسیب دید و تمام زراعت پاییزی (گندم) خود را در کمال ناباوری از بین رفت اما تاکنون دو سازمان جهاد کشاورزی و سازمان آب و برق به عنوان متولیان امر اهمیتی برای این امر قائل نشده و کشاورزان ضرر دیده در بین دو سازمان و عدم قبول مسئولیت آنها، بلا تکلیف ومتحیر ماندهاند.
در همین راستا، کشاورزان صبح روز دوشنبه در اعتراض به این وضعیت در حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان تجمع کرده و خواستار رسیدگی مسئولان شدند..
آقای الحایی یکی از کشاورزان حاضر در این تجمع ضمن نشان دادن تصاویری از زیر آب رفتن اراضی کشاورزی خود به کارون نیوز اهواز گفت: حدود هزار هکتار زیر آب رفته است؛ تمام دارایی یک عمر خود را در یک روز بارانی که آرزوی هر کشاورز است، از دست دادیم.
آقای بدوی یکی دیگر از کشاورزان شرکت کننده در تجمع اعتراضی و مطالبهگری در پاسخ به سوال خبرنگار کارون نیوز در خصوص اینکه در غرق شدن اراضی کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی یا سازمان آب و برق کمکاری و قصور داشتند،عنوان کرد: زمینهای ما تحت طرح شبکه آبرسانی کوثر سازمان آب و برق است و زهکشهای آن ۳۰سال قبل احداث شدهاند و سازمان آب و برق نسبت به لایروبی آنها اقدام نکرده است و به همین دلیل خروجی آب زمینهای زراعی مسدود بوده است و هر چه آب از بالا دست می آمد، به سمت زمینهای ما سرازیر شد و تمام زراعت گندم ما را از بین برد، چرا که خروجی زهکشها مسدود بود.
وی افزود: اگر سازمان آب و برق یا هر نهاد متولی دیگر به مسئولیت خود عمل میکرد و کمکاری صورت نمیگرفت و لایروبی به موقع انجام میشد، چنین خسارتی به جامعه کشاورزی الحایی وارد نمیشد.
دیگر کشاورزان حاضر یکصدا عنوان میکنند که به دلیل مدیریت نادرست و تصمیمهای غلط و عدم لایروبی زهکش که حداقل هر دو سال یکبار باید انجام شود، متحمل خسارت بزرگی شدند.
این کشاورزان معتقدند:«عدم لایروبی موجب سبز شدن نیزار در کانالهای زهکشی شده شده است و متاسفانه سازمان آب و برق تنها هزینه حق آبه را دریافت میکند و هیچگونه خدماتی ارائه نمیدهد.»
کشاورزان در ادامه اعتراض و مطالبهگری خود، خواستار رفع مشکلات حوزه کشاورزی که تنها منبع درآمدشان برای تأمین معیشت است، شدهاند.
در این خصوص سید کریم حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی به کارون نیوز گفت: در حال پیگری مطالبه گری کشاورزان الحایی از استانداری و فرمانداری هستم تا فرصت کشت مجدد وجود دارد، سریعا مشکل حل شود و با اعطای سهمیه گندم و کود شیمیایی و دیگر ما یحتاج کشاورزان و دریافت مبلغ آنها در فصل برداشت اهتمام ویژهای شود.
وی افزود: جهت جبران خسارت وارده باید سازمان آب و برق از دریافت حق آبه از این کشاورزان متضرر برای چندین سال خوداری کند.
گفتنی است جلسه مشترکی بین دو سازمان جهاد کشاورزی و سازمان آب و برق، جهت رفع مشکلات این کشاورزان خسارت دیده ظهر دوشنبه تشکیل شده است و قرار است نتایج این جلسه به کشاورزان ابلاغ شود./کارون نیوز
این مطلب بدون برچسب می باشد.
I do not know how you do it, but you adopt complex matters and break them down in modes anybody can understand.
Very much appreciated!