اخبار ویژه

حیاء صنایع دستی خوزستان صورت می گیرد/لزوم تقویت هماهنگی بین بخشی دستگاه‌های جهت توسعه گردشگری

ا رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز با تاکید بر اینکه صنایع دستی خوزستان باید به سمت تجاری سازی هدایت شود گفت: در همین راستا تلاش می‌شود تا این کمیسیون ضمن ارائه مشاوره به دستگاه‌های متولی، برنامه‌های کاربردی را ارائه کند.  به گزارش ملت اصیل؛ هادی شرفی در نشست کمیسیون گردشگری […]

اشتراک گذاری
۲۵ بهمن ۱۴۰۲
115 بازدید
کد مطلب : 3482

ا
رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز با تاکید بر اینکه صنایع دستی خوزستان باید به سمت تجاری سازی هدایت شود گفت: در همین راستا تلاش می‌شود تا این کمیسیون ضمن ارائه مشاوره به دستگاه‌های متولی، برنامه‌های کاربردی را ارائه کند. 

به گزارش ملت اصیل؛ هادی شرفی در نشست کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز با اصحاب رسانه خوزستان اظهارکرد: رونق کسب و کارهای وابسته به حوزه گردشگری و صنایع دستی موضوع با اهمیتی است که باید به آن توجه کرد.

دکتر شرفی اظهار داشت: چشم انداز تدوین شده این حوزه مشاغل خانگی در دولت در صورتی محقق می‌شود که محصولات صنایع دستی به سمت تجاری سازی سوق داده شود.

شرفی احیاء صنایع دستی خوزستان در گرو تجاری سازی محصولات این حوزه دانست و ادامه داد: به‌همین منظور، کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی اهواز تلاش خواهد کرد تا ضمن تقویت هماهنگی بین بخشی دستگاه‌های مربوطه، نسبت به ارائه مشاوره‌های کاربردی و کارشناسی ویژه فعالان حوزه صنایع دستی اقدام کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز تصریح‌کرد: متناسب با سودآوری و توسعه صادرات غیرنفتی محصولات استان از طریق عرضه تولیدات صنایع دستی، فرصت‌های شغلی پایداری برای استان ایجاد می‌شود که در رشد اقتصادی خوزستان تاثیرگذار است.

شرفی با بیان ظرفیت‌های گردشگری خوزستان در حوزه های مختلف اشاره‌کرد و افزود: از جمله این ظرفیت‌ها، گردشگری دریایی است.

رییس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی اهواز ادامه داد: بیش از یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر ساحل در استان خوزستان وجود دارد که اگر به درستی از چنین ظرفیتی استفاده شود، قطعاً شاهد تحولات اساسی در زمینه‌های گردشگری، اقتصاد، اشتغال خواهیم بود.

وی ادامه داد: موضوع گردشگری دریایی اهمیت بسیاری دارد که برای توسعه آن در سواحل خوزستان با محوریت دستگاه‌های متولی از جمله اداره کل بنادر و دریانوردی استان، برنامه‌ریزی‌های کاربردی نیاز است.

ثبت جهانی کاروان‌سرای افضل شوشتر ظرفیت جدیدی برای توسعه گردشگری خوزستان
شرفی با بیان اینکه کاروان‌سرای افضل شوشتر به همراه ۵۳ کاروانسرای دیگر کشور در قالب پرونده «کاروان‌سراهای ایران» به‌عنوان بیست و هفتمین اثر تاریخی و طبیعی ایران در یونسکو به ثبت جهانی رسید گفت: این رویداد مهم بین المللی، ظرفیت تازه‌ای برای استان محسوب می‌شود که باید در کنار دیگر ظرفیت‌های این حوزه، برای معرفی فرهنگ و جاذبه های گردشگری استان تلاش کرد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.