دشمن تلاش می کند مسائل کوچک خوزستان به گسست اجتماعی و سیاسی شود
به گزارش ملت اصیل، مجید منادی مدیرکل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در مراسم نشست تخصصی جبهه رسانه انقلاب و اختتامیه جشنواره رسانهای سرزمین مقدس اظهار داشت: استان خوزستان دارای ظرفیت های مهم در بخشهای فرهنگی و اجتماعی است که یکی از این ظرفیتها رسانه است.
وی افزود: رسانههای خوزستان جزء سرمایه های ارزشمند هستند که تلاش میکنیم در پویایی و ارتقا رسانه ها در اداره کل ارشاد بیش از پیش تلاش کنیم.
منادی با بیان اینکه دشمن در تلاش است که مسائل خوزستان را به شکاف و گسستهای اجتماعی و سیاسی تبدیل کند گفت: رسانه ها باید منصفانه و متکی بر تقوای جمعی مانع از سوءاستفاده دشمن از مشکلات شوند.
وی با بیان اینکه سفیدنمایی و سیاهنمایی هیچ کدام به نفع مردم نیست و رسانه باید مشکلات را به شکل واقعی بیان کنند گفت: ضریب بیش از اندازه دادن به مشکلات ایجاد خطای محاسباتی میکند؛ یکی از راهبردهای دشمن در حوزه رسانه ایجاد خطای محاسباتی است که رسانه را در تعیین اولویت و نحوه پردازش خطا ایجاد کند.
وی بیان داشت: رسانههای خوزستان همیشه با وجود مشکلات، در همه مسائل و بزنگاه ها حضور موثر و ارزشمند داشته است که همین امر دشمن را ناامید کرده است.
همچنین در ادامه حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا رستگار در نشست تخصصی جبهه رسانه انقلاب و اختتامیه جشنواره رسانهای سرزمین مقدس با بیان اینکه دنیای استکبار همواره در تقابل با موحدین بوده است، اظهار داشت: این تقابل دو خط موازی است که هرگز به یکدیگر نخواهند رسید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در این تقابل دشمن از سه شیوه جنگ سخت، جنگ نیمه سخت و جنگ نرم استفاده میکند گفت: با شهادت تاریخ، دنیای استکبار در این جنگ ها با شکست مواجه شد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوزستان با بیان اینکه انقلاب اسلامی در جنگ نیمه سخت ۲ هزار شهید و در جنگ سخت بیش از ۲۰۰ هزار شهید تقدیم کرده است، گفت: در جنگ نرم با هدایت های مقام معظم رهبری، استمرار ولایت امام و بصیرت مردم دشمن، قادر نبود موفقیت های قابل توجهی بدست آورد.
وی با بیان اینکه جنگ شناختی و ادراکی (جنگ نرم) ۴ مهور دارد، گفت: دشمن به دنبال تغییر باورها، اعتماد، آگاهی و اراده ملت ما است و قصد دارد ایمان، اعتماد و آگاهی ما به ولایت را منحل و جامعه اسلامی را از امامت ناامید کند.
حجتالاسلام رستگار رسانه را یک نقش کلیدی در جنگ نرم برشمرد و عنوان کرد: جنگ شناختی یک ستون فقراتی به نام تحریف دارد، تحریف باورها، اعتمادها و اراده ها که با دروغ، نیرگ فریب و شایعه به دستاوردهای خود میرسند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوزستان در ادامه بیان کرد: انقلاب اسلامی پس از ۴۴ سال به جایگاهی رسید که تاثیر گذار ترین تفکر و اندیشه در مقیاس بین المللی است، زیرا علارغم رسانه های غول پیکر دنیای استکبار توانستهایم چنان موفق عملکنیم که چهار میلیارد نفر سخنرانی سید حسن نصرالله را دنبال میکردند.
وی تصریح کرد: امروزه دشمن متوجه شد که انقلاب اسلامی ایران تأثیرگذارترین تفکر و اندیشه در مقیاس بینالمللی است، زیرا رسانه یک کلاس بدون دیوار است که میلیاردها نفر را مورد خطاب قرار میدهد و زمان، مکان را به حداقل میرساند و تنها میتوان از این عنصر کلیدی برای تغییر افکار عمومی به کار برد.
رستگار افزود: امروزه دشمن به واسطه رسانه به دنبال القا باورهای خود به مخاطبان است و فقط در این مواقع نیاز به حضور فیزیکی ندارد، اما نقش کلیدی رسانهها در این زمان مشخص میشود و جهاد تبیین تمام امید دشمنان را باطل میکند، زیرا جهاد تبیین تمام پردههای که روی واقعیت ها افکنده شده را کنار میزند.
وی با بیان اینکه رسانهها با جهاد تبیین دروغ ها نیرنگها و شایعات را خنثی میکنند، گفت: اکنون که در راستای انتخاباتی سرنوشت ساز هستیم و تمامتلاش دشمن در این دوره انتخابات به مراتب از دورههای قبل بیشتر است چرا که هم انتخابات مجلس شورای اسلامی و هم مجلس خبرگان را در پیش داریم.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوزستان تأکید کرد: اهمیت امسال انتخابات به قدری مهم است که حضرت آقا در سخنان نوروزی خود چهار راهبرد سلامت رقابت، مشارکت و امنیت را برای حضور حداکثری مردم در انتخابات بیان کردند.
رستگار با بیان اینکه با سازگار نظام جمهوری اسلامی امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد، افزود: با تدبیر بلند حضرت امام و نظارت کلی انسانهای متدین و نماینده کاندیداها امکان تقلب وجود نخواهد داشت، اما دشمن در حال طرحی است که این انتخابات را ناسالم جلوه بدهد چرا که همین طراحی را در فتنه ۸۸ بکار بردند.
وی ادامه داد وگفت: قبل از انتخابات سال ۸۸، انتخابات برای ما یک فرصت بود اما بعد از آن هم فرصت و هم تهدید است زیرا دشمن متوجه شده که میتواند از روزنه انتخابات بعضا مدیریت کشور را تغییر دهد و از همین رو تلاش خود را در فتنه ۸۸ انجام داد اما در تمامی عرصه ها شکست خورند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوزستان با بیان اینکه باید پرچم روایت گری رسانه ها بلند باشد، گفت: رسانههای ما باید اولین روایتگر باشند زیرا راهبرد حضرت آقا امیدآفرینی و استراتژی دشمن ناامیدی است در حالیکه ما روزنه های فراوانی برای امیدواری داریم.
وی در ادامه گفت: جمهوری اسلامی ایران یک تفکر و اندیشه فرا مرزی است و یکی از نقش آفرین ترین پیام رسان ها اصحاب رسانه هستند، باید این پیام را به جهانیان برسانیم که انقلاب اسلامی ایران ماندنی است و تا ریشه کن کردن ظلم و ستم ایستادگی خواهد کرد.
همچنین درادامه سجاد بهمئی در نشست تخصصی جبهه رسانه انقلاب و آیین اختتامیه جشنواره رسانهای سرزمین مقدس اظهار داشت: با توجه به قرار داشتن در وضعیت حساس کنونی در جبهه رسانه انقلاب به دنبال این هستیم با استفاده از ظرفیت خبرنگاران در ثبت وقایع مهم تاریخی استفاده شود و نیز با شناسایی نقشههای دشمن در زمان مناسب با آن مقابله بشود.
وی افزود: در جبهه رسانه انقلاب همه رسانهها با هرگونه تفکری که دارند ثابت کردهاند که با یک اتحاد و همدلی در مقابل هجمههای رسانهای دشمن با یک جریانسازی موفق اخبار ناامید کننده را خنثی و در عین حال جریان مثبت امیدآفرینی را ایجاد کنند.
مسئول بسیج رسانه استان خوزستان ادامه داد و گفت: جبهه رسانه انقلاب به این معنی است که در شرایط حساس فعلی همه رسانهها روشنگری و جهاد تبیین را انجام دهند و مردم را به مشارکت حداکثری در انتخابات دعوت کنند.
وی با اشاره به اینکه جبهه رسانه انقلاب جهاد تبیین، جهاد خدمت و جهاد امیدآفرینی است، گفت: مهمترین محور و برنامههای بسیج بر پایه این سه حوزه طراحی شده است لذا از رسانه انتظار میرود در این سه حوزه نقش آفرینی کنند و با یک اتحاد و همدلی در مقابل هجمههای دشمن ایستادگی کنند.
وی با اشاره به دیدار بسیجیان با مقام معظم رهبری توضیح داد: رسانهها باید در خود و دیگران بصیرت افزایی کنند و با استفاده از آن در جهاد تبیین نسبت به امیدآفرینی در جامعه نقش آفرینی کنند.
سرهنگ بهمنی با اشاره به اینکه نباید در انجام کارهای بزرگ احساس ناتوانی و ضعف داشته باشیم، توضیح داد: ما باید به این نتیجه برسیم که همه رسانهها در قالب بسیجی بودن و در یک تشکیلات بسیجی فعالیت باشند و نیز یک شبکه عظیم برای جبهه رسانه تشکیل و در مقابل هجمهها ایستادگی کنند.
وی در ادامه با اشاره به امید آفرینی در جامعه افزود: رسانهها باید امیدآفرینی را در جامعه ترویج دهند چرا که به عنوان یک رسانه وظیفه اصلی ما امیدآفرینی در جامعه است .
این مطلب بدون برچسب می باشد.