اخبار ویژه

افزایش تولید کودهای زیستی از «ویناس» نیشکر

مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی خبر داد؛ مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی، ویناس نیشکر را سرشار از مواد آلی و معدنی دانست که در مقایسه با کودهای شیمیایی و معدنی، تاثیر مثبتی بر رشد و عملکرد گیاهان دارد و به تولید محصولات سالم و ارگانیک منجر می‌شود. مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی […]

اشتراک گذاری
۰۹ اسفند ۱۴۰۱
117 بازدید
کد مطلب : 933

مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی خبر داد؛

مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی، ویناس نیشکر را سرشار از مواد آلی و معدنی دانست که در مقایسه با کودهای شیمیایی و معدنی، تاثیر مثبتی بر رشد و عملکرد گیاهان دارد و به تولید محصولات سالم و ارگانیک منجر می‌شود.
مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی با حضور در نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی اهواز، از تعامل و همکاری گسترده با شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید کودهای زیستی از «ویناس» نیشکر خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، شهرام فرحمند در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اهواز، در نشست با مدیرعامل شرکت «فصل پنجم»، ویناس نیشکر را محصولی محیط‌زیستی خواند که برای تولید خوراک دام و کودهای زیستی مناسب است.

شرکت فصل پنجم، از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید کودهای زیستی و ارگانیک است و در تولید این کودها، از ماده اولیه ویناس شرکت خمیرمایه و الکل رازی استفاده می‌کند.

مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی، ویناس نیشکر را سرشار از مواد آلی و معدنی دانست که در مقایسه با کودهای شیمیایی و معدنی، تاثیر مثبتی بر رشد و عملکرد گیاهان دارد و به تولید محصولات سالم و ارگانیک منجر می‌شود.

وی در ادامه، به طرح «تغلیظ» ویناس اشاره کرد و افزود، خردادماه امسال بزرگترین کارخانه تغلیظ ویناس کشور در این شرکت راه‌‌اندازی شد و هم‌اکنون، ویناس با کیفیتی مرغوب و عاری از آلودگی محیطی، تغلیظ می‌شود‌.

در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت فصل پنجم نیز، خواستار همکاری بیشتر با شرکت خمیرمایه و الکل رازی شد و گفت، ویناس نیشکر یکی از مواد اولیه مهم در تولید کودهای زیستی است که باعث درمان «سرطان ریشه» گیاهان می‌شود و به رشد گیاهان و درختان کمک می کند.

ویناس حاصل فرآیند تولید الکل طبی از «ملاس» نیشکر در شرکت خمیرمایه و الکل رازی است. ملاس نیز در فرآیند تولید شکر از نیشکر در کارخانه‌های واحدهای نیشکری حاصل می‌شود. تا پیش از راه‌اندازی کارخانه تغلیظ، ویناس به صورت سنتی، در حوضچه‌های تبخیری تخلیه می‌شد‌.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.